21 Savage & Doja Cat - N.h.i.e.

Charts

Binnenkomst:20/01/2024 (Positie 86)
Laatste week notering:20/01/2024 (Positie 86)
Piekpositie:86 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:25852 (15 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 29 / Weken: 2
de  Piek: 94 / Weken: 1
fr  Piek: 95 / Weken: 1
nl  Piek: 86 / Weken: 1
pt  Piek: 60 / Weken: 3
nz  Piek: 37 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Clean2:23American DreamSlaughter Gang / Epic
196871714556
Album
Digital
12/01/2024
2:23American Dream [Explicit]Slaughter Gang / Epic
0196871714549
Album
Digital
12/01/2024

21 Savage   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rockstar (Post Malone feat. 21 Savage)23/09/2017239
Ghostface Killers (21 Savage, Offset & Metro Boomin feat. Travis Scott)11/11/2017951
Bartier Cardi (Cardi B feat. 21 Savage)13/01/2018762
Runnin (21 Savage & Metro Boomin)10/10/2020761
Mr. Right Now (21 Savage & Metro Boomin feat. Drake)10/10/2020851
My Life (J. Cole feat. 21 Savage, Morray)22/05/2021441
Bout A Million (Pop Smoke feat. 21 Savage & 42 Dugg)24/07/2021661
Jimmy Cooks (Drake feat. 21 Savage)25/06/2022245
Rich Flex (Drake & 21 Savage)12/11/2022127
Major Distribution (Drake & 21 Savage)12/11/2022242
On BS (Drake & 21 Savage)12/11/2022301
Pussy & Millions (Drake & 21 Savage feat. Travis Scott)19/11/2022721
Creepin' (Metro Boomin with The Weeknd & 21 Savage)10/12/2022741
Niagara Falls (Foot Or 2) (Metro Boomin with Travis Scott & 21 Savage)10/12/2022741
Redrum20/01/2024409
Née-Nah (21 Savage / Travis Scott / Metro Boomin)20/01/2024491
N.h.i.e. (21 Savage & Doja Cat)20/01/2024861
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Issa Album15/07/20172210
Without Warning (21 Savage / Offset / Metro Boomin)04/11/20171811
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)16/12/2017791
I Am > I Was29/12/2018512
Savage Mode II (21 Savage & Metro Boomin)10/10/202057
Her Loss (Drake & 21 Savage)12/11/2022225
American Dream20/01/2024213
 

Doja Cat   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Say So01/02/2020926
Boss Bitch11/04/2020886
Streets30/01/2021815
Kiss Me More (Doja Cat feat. SZA)17/04/2021725
You Right (Doja Cat & The Weeknd)03/07/2021592
Need To Know31/07/20215310
Woman14/08/20211237
I Like You (A Happier Song) (Post Malone feat. Doja Cat)11/06/2022443
Paint The Town Red19/08/2023224
N.h.i.e. (21 Savage & Doja Cat)20/01/2024861
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hot Pink18/01/20201250
Planet Her03/07/2021365
Scarlet30/09/2023610
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.8921 Savage & Doja Cat - N.h.i.e. (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?