Bronski Beat - No More War

Nummer

Jaar:1984
Muziek/Tekst:Jimmy Somerville
Steve Bronski
Producer:Mike Thorne
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52The Age Of ConsentForbidden Fruit
BITLP 1
Album
LP
15/10/1984
3:52The Age Of Consent [Bonus Tracks Edition]Metronome / Phonogram
820 171-2
Album
CD
21/12/1984
3:52The Age Of Consent [Remastered]London
828824-2
Album
CD
11/11/1996
3:55The Age Of Consent [Deluxe Edition]Edsel / Demon
EDSK 7008
Album
CD
02/07/2012

Bronski Beat   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smalltown Boy21/07/1984113
Why?29/09/1984611
It Ain't Necessarily So15/12/1984217
I Feel Love (Bronski Beat / Marc Almond)27/04/1985116
Hit That Perfect Beat14/12/1985196
Smalltown Boy (1991 Remix) (Jimmy Somerville with Bronski Beat)16/03/1991724
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Age Of Consent20/10/1984433
The Singles Collection 1984/1990 (Jimmy Somerville, Bronski Beat And The Communards)22/12/1990627
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.09Bronski Beat - No More War (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
*****
Good

Bearcat
****
Best aardige albumtrack
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?