Chef'Special - Shot In The Dark [EP]

Cover Chef'Special - Shot In The Dark [EP]
Digital
Kaiser 1236195325 (nl)

Album

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

07/03/2015
Digital Kaiser 1236195325 [nl]
25/06/2015
LP Kaiser / Caroline (UMG) / EAN 0602547237811
Toon detailsAlles beluisteren
1.Homeland
4:35
2.Bend Down Low
3:38
3.Magic Markers
4:02
4.Chef'Special feat. The Indien - Shot In The Dark
4:41
   

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/20204916
Afraid Of The Dark03/04/20211236
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172140
Unfold14/03/2020122
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?