Chef'Special feat. Pete Philly & El Ten - Road I Walk On

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Chef'Special
Producer:Jasper Zuidervaart
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
11:05One For The Mrs.Kaiser / Rough Trade
CS002
Album
CD
18/03/2011
11:05One For The Mrs.Kaiser / Caroline
Album
LP
01/07/2016

Pete Philly   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Insomnia (Pete Philly & Perquisite)23/04/2005974
Grateful (Pete Philly & Perquisite)15/10/2005576
Make My Day (C-Mon & Kypski feat. Pete Philly)28/04/2007911
Time Flies (Pete Philly & Perquisite)29/09/2007981
Empire (Pete Philly & Perquisite)12/04/2008931
Mystery Repeats (Pete Philly & Perquisite)26/07/20084012
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mindstate (Pete Philly & Perquisite)27/08/20055229
Remindstate (Pete Philly & Perquisite)27/01/2007494
Mystery Repeats (Pete Philly & Perquisite)15/09/2007225
One15/10/201184
 

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/20204916
Afraid Of The Dark03/04/20211236
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172140
Unfold14/03/2020122
 

El Ten   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?