Demi Lovato - Dancing With The Devil - The Art Of Starting Over

Cover Demi Lovato - Dancing With The Devil - The Art Of Starting Over
Digital Deluxe Edition
Island 21UMGIM29085

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/04/2021 (Positie 4)
Laatste week notering:10/04/2021 (Positie 4)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:11973 (97 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 1
de  Piek: 12 / Weken: 1
at  Piek: 8 / Weken: 1
fr  Piek: 56 / Weken: 1
nl  Piek: 4 / Weken: 1
be  Piek: 5 / Weken: 1 (V)
  Piek: 14 / Weken: 1 (W)
it  Piek: 36 / Weken: 1
au  Piek: 8 / Weken: 1
nz  Piek: 12 / Weken: 1

Tracks

02/04/2021
Explicit - CD Island 060243578549 (UMG) / EAN 0602435785493
Toon detailsAlles beluisteren
Prelude
1.Anyone
  3:47
2.Dancing With The Devil
  4:04
3.ICU (Madison's Lullabye)
  3:16
The Art Of Starting Over
4.Intro
  0:26
5.The Art Of Starting Over
  2:47
6.Lonely People
  2:40
7.The Way You Don't Look At Me
  2:28
8.Melon Cake
  3:32
9.Demi Lovato feat. Ariana Grande - Met Him Last Night
  3:24
10.Demi Lovato feat. Sam Fischer - What Other People Say
  3:14
11.Carefully
  3:11
12.The Kind Of Lover I Am
  3:09
13.Demi Lovato feat. Noah Cyrus - Easy
  3:28
14.15 Minutes
  2:51
15.Demi Lovato feat. Saweetie - My Girlfriends Are My Boyfriend
  3:07
16.California Sober
  3:05
17.Mad World
  3:02
18.Butterfly
  2:37
19.Good Place
  3:04
   
02/04/2021
Deluxe Edition - Digital Island 21UMGIM29085 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   

Demi Lovato   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heart Attack09/03/20133610
Let It Go04/01/2014703
Cool For The Summer01/08/20157710
Confident31/10/2015556
No Promises (Cheat Codes feat. Demi Lovato)13/05/20173517
Sorry Not Sorry22/07/20173920
Instruction (Jax Jones feat. Demi Lovato & Stefflon Don)05/08/20175016
Échame la culpa (Luis Fonsi & Demi Lovato)25/11/20171731
Solo (Clean Bandit feat. Demi Lovato)26/05/20181427
I Love Me14/03/2020931
I'm Ready (Sam Smith & Demi Lovato)25/04/2020488
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unbroken08/10/2011631
Demi18/05/2013177
Confident24/10/201544
Tell Me You Love Me07/10/20171012
Dancing With The Devil - The Art Of Starting Over10/04/202141
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6Demi Lovato - Dancing With The Devil - The Art Of Starting Over (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?