Doja Cat feat. Gunna - Why Why

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Planet Her [Deluxe]Kemosabe / RCA
88644941053
Album
Digital
30/06/2021

Doja Cat   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Say So01/02/2020926
Boss Bitch11/04/2020886
Streets30/01/2021815
Kiss Me More (Doja Cat feat. SZA)17/04/2021725
You Right (Doja Cat & The Weeknd)03/07/2021592
Need To Know31/07/20215310
Woman14/08/20211237
I Like You (A Happier Song) (Post Malone feat. Doja Cat)11/06/2022443
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hot Pink18/01/20201250
Planet Her03/07/2021358
 

Gunna   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lemonade (Internet Money & Gunna feat. Don Toliver & Nav)05/09/2020334
Solid (Young Stoner Life / Young Thug / Gunna feat. Drake)24/04/2021901
Pushin P (Gunna & Future feat. Young Thug)29/01/2022824
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Drip Harder (Lil Baby & Gunna)13/10/2018203
Drip Or Drown 202/03/2019193
Wunna30/05/202086
Slime Language 2 (Young Stoner Life / Young Thug / Gunna)24/04/202163
DS4Ever15/01/202259
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Doja Cat feat. Gunna - Why Why (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Solider Titel, mehr nicht.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?