Dr. Dre feat. DeFari, Xzibit, Knoc-Turn'al, Time Bomb, King T, MC Ren & Kokane - Some L.A. Niggaz

Nummer

Jaar:1999
Producer:Dr. Dre
Mel-Man
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:252001Interscope
490 486-2
Album
CD
15/11/1999
4:252001Interscope
060694904861
Album
LP
13/10/2008

Dr. Dre   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep Their Heads Ringin'01/07/1995159
California Love (2Pac feat. Dr. Dre)30/03/199679
No Diggity (Blackstreet feat. Dr. Dre)12/10/1996719
Zoom (Dr. Dre & LL Cool J)11/07/1998677
Guilty Conscience (Eminem feat. Dr. Dre)31/07/19992212
Still D.R.E. (Dr. Dre feat. Snoop Dogg)26/02/20001622
Forgot About Dre (Dr. Dre feat. Eminem)26/02/20001621
The Next Episode (Dr. Dre feat. Snoop Dogg)15/07/20002619
Bad Intentions (Dr. Dre feat. Knoc-turn'al)08/12/20012610
Crack A Bottle (Eminem / Dr. Dre / 50 Cent)21/02/2009568
I Need A Doctor (Dr. Dre feat. Eminem & Skylar Grey)05/03/2011556
New Day (50 Cent feat. Dr. Dre & Alicia Keys)15/09/2012921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
200120/11/199917110
The Wash (Soundtrack / Dr. Dre)17/11/2001157
Compton15/08/2015113
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Up In The Smoke Tour [DVD] (Snoop Dogg / Dr. Dre / Eminem / Xzibit / Warren G / Nate Dogg / Ice Cube)17/02/200114
 

Xzibit   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paparazzi18/01/1997513
X03/02/20011215
Multiply05/10/2002761
Hey Now (Mean Muggin)04/12/2004796
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
At The Speed Of Life25/01/19971911
Restless23/12/20002818
Man vs. Machine12/10/2002376
Weapons Of Mass Destruction11/12/2004626
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Up In The Smoke Tour [DVD] (Snoop Dogg / Dr. Dre / Eminem / Xzibit / Warren G / Nate Dogg / Ice Cube)17/02/200114
 

Knoc-turn'al   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Intentions (Dr. Dre feat. Knoc-turn'al)08/12/20012610
 

MC Ren   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Defari   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Time Bomb   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

King T   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Diss You (King Tee)05/01/1991478
 

Kokane   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89Dr. Dre feat. DeFari, Xzibit, Knoc-Turn'al, Time Bomb, King T, MC Ren & Kokane - Some L.A. Niggaz (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
**
This one is boring.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?