Ellie Goulding & Juice WRLD - Hate Me

Cover Ellie Goulding & Juice WRLD - Hate Me
Digital
Polydor 19UMGIM53750
Cover Ellie Goulding & Juice WRLD - Hate Me
Digital
Polydor 19UMGIM71910
Cover Ellie Goulding & Juice WRLD - Hate Me
Digital
Polydor 19UMGIM85199

Charts

Single Tip:14/12/2019 / Piek: 2 / Weken: 4
In de landen:
de  Piek: 70 / Weken: 8
at  Piek: 51 / Weken: 4
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 76 / Weken: 3
fi  Piek: 14 / Weken: 3

Tracks

28/06/2019
Digital Polydor 19UMGIM53750 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hate Me
  3:06
   
16/08/2019
Digital Polydor 19UMGIM71910 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hate Me (R3HAB Remix)
3:23
   
25/09/2019
Digital Polydor 19UMGIM85199 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hate Me (Snakehips Remix)
3:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06Hate MePolydor
19UMGIM53750
Single
Digital
28/06/2019
R3HAB Remix3:23Hate MePolydor
19UMGIM71910
Single
Digital
16/08/2019
Snakehips Remix3:15Hate MePolydor
19UMGIM85199
Single
Digital
25/09/2019
3:02Now That's What I Call Music! 72 [US]Universal
B0031176-02
Compilatie
CD
25/10/2019
3:05Megahits 2020 - Die ErstePolystar
0600753897218
Compilatie
CD
20/12/2019
»» alles tonen

Ellie Goulding   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lights03/11/2012589
I Need Your Love (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)04/05/20133321
Burn17/08/20131235
Outside (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)01/11/2014835
Love Me Like You Do24/01/2015247
Powerful (Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)15/08/2015708
On My Mind26/09/20151124
Something In The Way You Move13/02/2016695
Still Falling For You27/08/20163315
First Time (Kygo & Ellie Goulding)06/05/20172218
Close To Me (Ellie Goulding x Diplo feat. Swae Lee)17/11/20182220
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Halcyon20/10/20123311
Delirium14/11/20151120
Brightest Blue25/07/2020941
 

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)09/06/20181141
Robbery23/02/2019817
Fast16/03/2019881
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019628
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/20201111
Righteous02/05/2020383
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020402
Wishing Well18/07/20204113
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)15/08/2020474
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021911
Already Dead20/11/2021461
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201811182
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018123
Death Race For Love16/03/20193127
Legends Never Die18/07/2020272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25Ellie Goulding & Juice WRLD - Hate Me (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Ik haat dit nummertje nu niet om eerlijk te zijn. Sterker nog, ik vind het best wel een fijn liedje dat best wel zou mogen kunnen gaan scoren.

Motashotta
******
Heerlijk nummer! Ik snap niet waarom hij zo'n lage score heeft? isschien omdat het meer een herfstnummer dan een zomernummer is. Eigenlijk dus te vroeg uitgebracht.

mildred
*
For this song alone, i'll hate you.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?