En Vogue - What Is Love

Nummer

Jaar:1993
Muziek/Tekst:Thomas McElroy
Denzil Foster
Producer:Thomas McElroy
Denzil Foster
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:20Funky DivasEastWest
7567-92121-2
Album
CD
24/03/1992
4:20Funky DivasEastwest / Atlantic
7567-92310-2
Album
CD
24/03/1992
Club Mix5:36Runaway LoveEastWest / Atlantic
75067-92296-2
Single
CD-Maxi
21/09/1993
4:21The Triple Album CollectionEastWest
081227956134
Album
CD
09/01/2015

En Vogue   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hold On21/07/19901012
Lies22/09/1990428
My Lovin' (You're Never Gonna Get It)09/05/19921014
Giving Him Something He Can Feel01/08/1992457
Free Your Mind31/10/19921511
Runaway Love (En Vogue feat. FMob)06/11/1993463
Whatta Man (Salt 'N' Pepa feat. En Vogue)02/04/19941510
Don't Let Go (Love)25/01/1997221
Whatever14/06/1997637
Too Gone, Too Long22/11/1997459
Riddle13/05/20002816
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Sing18/08/1990589
Funky Divas27/06/19923733
EV 328/06/19971418
Best Of31/10/1998436
Masterpiece Theatre03/06/20005611
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17En Vogue - What Is Love (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
***
Dit plaatje van En Vogue vond ik toch maar wat middelmatig
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?