John Mayer - Last Train Home

Cover John Mayer - Last Train Home
Cover

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:John Mayer
Producer:Don Was
John Mayer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/06/2021 (Positie 53)
Laatste week notering:06/11/2021 (Positie 76)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:3890 (943 Punten)
Airplay:12/06/2021 / Piek: 2 / Weken: 42
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 21

Tracks

04/06/2021
Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Last Train Home
  3:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07Last Train HomeColumbia
-
Single
Digital
04/06/2021
3:05Hitzone 98Sony
19439901172
Compilatie
CD
02/07/2021
3:07Sob RockColumbia
19439893172
Album
CD
16/07/2021
3:07Hitzone Best Of 2021Universal
539 450-4
Compilatie
CD
12/11/2021

John Mayer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Such Thing13/07/2002974
Daughters19/03/20052915
Clarity13/08/20058010
Waiting On The World To Change16/09/20065510
Gravity16/12/2006665
Dreaming With A Broken Heart01/12/2007962
Beat It (Fall Out Boy feat. John Mayer)24/05/2008981
Who Says24/10/20091310
Heartbreak Warfare27/02/2010627
Half Of My Heart (John Mayer feat. Taylor Swift)12/06/20104019
Perfectly Lonely13/11/20105214
Shadow Days10/03/20122310
Paper Doll22/06/20135811
Wildfire17/08/2013773
XO28/06/2014951
Love On The Weekend26/11/2016644
Moving On And Getting Over28/01/2017521
Still Feel Like Your Man04/03/2017931
New Light19/05/20184632
Outta My Head (Khalid with John Mayer)13/04/2019691
Last Train Home12/06/20212021
Shot In The Dark24/07/2021681
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heavier Things26/03/20051928
Continuum21/10/20061235
Where The Light Is - Live In Los Angeles05/07/20081632
Room For Squares + Heavier Things + Continuum18/04/2009776
Battle Studies21/11/2009172
Born And Raised26/05/2012125
John Mayer Boxset17/08/2013632
Paradise Valley24/08/2013148
The Search For Everything22/04/20174126
Sob Rock24/07/2021153
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Where The Light Is: John Mayer Live In Los Angeles [DVD]05/07/2008188
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6John Mayer - Last Train Home (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
Geweldige nieuwe single die zo uit de jaren 80 kan zijn.
Laatst gewijzigd: 06/06/2021 01:03

gherkin
****
Er is niet veel mis met deze nieuwste van John Mayer. Een geslaagde bedoeling dus en dus ga ik voor een viertal sterren.

bluezombie
****
!

Boterbloem
******
Old school lekker vrolijk

Rootje
****
Goed liedje met een 80's soundje.
Maar dat komt door de medewerking van enkele Toto leden, de band die met name in de jaren 80 zijn grootste successen beleefde.

wvernooij
*****
Mayer op zijn best

Snormobiel Beusichem
*****
▒ 'Back To The Eighties' met deze best lekkere, rustige en mooie 🎶 plaat uit begin juni 2021 van de nu 44 jarige Amerikaanse gitarist, songschrijver en zanger uit Montana "John Clayton Mayer" !!! Bevalt me nog altijd prima !!! (NL Top 40: 18 wk / # 14) 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?