Juice WRLD - Armed And Dangerous

Cover Juice WRLD - Armed And Dangerous
Digital
Grade A / Interscope 00602577261053

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Andre Proctor
Jarad Anthony Higgins
Producer:Dre Moon
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:17/11/2018 / Piek: 7 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip (V)
se  Piek: 61 / Weken: 2

Tracks

15/10/2018
Digital Grade A / Interscope 00602577261053 (UMG) / EAN 0602577261053
Toon detailsAlles beluisteren
1.Armed And Dangerous
  2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Goodbye & Good Riddance [17 Track Version]Interscope
00602577257148
Album
Digital
23/05/2018
2:49Armed And DangerousGrade A / Interscope
00602577261053
Single
Digital
15/10/2018

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)09/06/20181141
Robbery23/02/2019817
Fast16/03/2019881
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019628
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/20201111
Righteous02/05/2020383
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020402
Wishing Well18/07/20204113
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)15/08/2020474
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021911
Already Dead20/11/2021461
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201811182
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018123
Death Race For Love16/03/20193127
Legends Never Die18/07/2020272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5Juice WRLD - Armed And Dangerous (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Keurige plaat uit begin november 2018 door de 19 jarige Amerikaanse rapper, songschrijver en zanger: "Jarad Higgins", alias: "Juice WRLD" (☼ 2015) !!! Nipt 4 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?