Juice WRLD - Fast

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/03/2019 (Positie 88)
Laatste week notering:16/03/2019 (Positie 88)
Piekpositie:88 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:25325 (13 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 85 / Weken: 1
nl  Piek: 88 / Weken: 1
se  Piek: 71 / Weken: 1
pt  Piek: 80 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Death Race For LoveInterscope
00602577491955
Album
Digital
08/03/2019

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)09/06/20181141
Robbery23/02/2019817
Fast16/03/2019881
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019628
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/20201111
Righteous02/05/2020383
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020402
Wishing Well18/07/20204113
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)15/08/2020474
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021911
Already Dead20/11/2021461
Wandered To LA (Juice WRLD / Justin Bieber)11/12/2021892
Cigarettes12/02/2022781
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201811205
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018123
Death Race For Love16/03/20193127
Legends Never Die18/07/2020296
Fighting Demons18/12/2021515
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.4Juice WRLD - Fast (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.

theogsean
*****
The best Juice WRLD song out there.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Kalm plaatje uit begin maart 2019 van de Amerikaanse rapper en zanger "Jarad Anthony Higgins", alias: "Juice Wrld" Zeker niet slecht in het gehoor !!! "Jarad" overleed helaas op 8 december 2019 aan de gevolgen van een overdosis aan drugs in Chicago ☻!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?