Juice WRLD - Wishing Well

Cover Juice WRLD - Wishing Well
Digital
Grade A / Interscope -

Charts

Binnenkomst:18/07/2020 (Positie 41)
Laatste week notering:24/10/2020 (Positie 100)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:14320 (273 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 63 / Weken: 2
de  Piek: 88 / Weken: 1
at  Piek: 36 / Weken: 6
nl  Piek: 41 / Weken: 13
be  Tip (V)
se  Piek: 27 / Weken: 16
no  Piek: 23 / Weken: 9
dk  Piek: 32 / Weken: 2
pt  Piek: 57 / Weken: 38
au  Piek: 14 / Weken: 15
nz  Piek: 13 / Weken: 10

Tracks

17/07/2020
Digital Grade A / Interscope - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wishing Well
  3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Legends Never Die [Explicit, 21 Track Version]Grade A / Interscope
20UMGIM58295
Album
Digital
10/07/2020
3:13Wishing WellGrade A / Interscope
-
Single
Digital
17/07/2020
3:14Legends Never DieGrade A / Interscope
B0032833-02
Album
CD
25/09/2020
3:13Now That's What I Call Music! 77 [US]Legacy
194398249629
Compilatie
CD
29/01/2021

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)09/06/20181141
Robbery23/02/2019817
Fast16/03/2019881
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019628
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/20201111
Righteous02/05/2020383
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020402
Wishing Well18/07/20204113
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)15/08/2020474
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021911
Already Dead20/11/2021461
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201811182
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018123
Death Race For Love16/03/20193127
Legends Never Die18/07/2020272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.18Juice WRLD - Wishing Well (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
***
I'm definitely sitting on the fence with this one, the hook in the chorus is nice but I wish the production was a bit more interesting. 3.25

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?