Juice WRLD & Benny Blanco - Real Shit

Cover Juice WRLD & Benny Blanco - Real Shit
Digital
Grade A / Interscope 20UM1IM08827
Cover Juice WRLD & Benny Blanco - Real Shit
Digital Explicit
Grade A / Interscope 20UM1IM08826

Charts

Single Tip:12/12/2020 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)
pt  Piek: 159 / Weken: 1

Tracks

02/12/2020
Digital Grade A / Interscope 20UM1IM08827 (UMG)
02/12/2020
Explicit - Digital Grade A / Interscope 20UM1IM08826 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Real Shit
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Real ShitGrade A / Interscope
20UM1IM08827
Single
Digital
02/12/2020

Benny Blanco   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eastside (Benny Blanco, Halsey & Khalid)04/08/20182130
I Can't Get Enough (Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez & J Balvin)09/03/2019864
Lonely (Justin Bieber & Benny Blanco)24/10/2020222
 

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)09/06/20181141
Robbery23/02/2019817
Fast16/03/2019881
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019628
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/20201111
Righteous02/05/2020383
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020402
Wishing Well18/07/20204113
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)15/08/2020474
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021911
Already Dead20/11/2021461
Wandered To LA (Juice WRLD / Justin Bieber)11/12/2021892
Cigarettes12/02/2022781
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201811212
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018123
Death Race For Love16/03/20193127
Legends Never Die18/07/2020297
Fighting Demons18/12/2021515
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Juice WRLD & Benny Blanco - Real Shit (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Dit ø postume plaatje uit begin december 2020 van de Amerikaanse rapper en zanger "Jarad Anthony Higgins", alias: "Juice Wrld" en de nu 34 jarige Amerikaanse DJ, platenproducer en songschrijver "Benjamin Joseph Levin" is zeker geen shit !!! "Jarad" overleed helaas op 8 december 2019 aan de gevolgen van een overdosis aan drugs in Chicago !!! Het plaatje flopte in de Nederlandse hitlijsten 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?