Lil Tecca / Juice WRLD - Ransom (Remix)

Cover Lil Tecca / Juice WRLD - Ransom (Remix)
Digital
Galactic / Republic 19UMGIM74762

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
it  Piek: 40 / Weken: 7

Tracks

15/08/2019
Digital Galactic / Republic 19UMGIM74762 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ransom (Remix)
2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Ransom (Remix)Galactic / Republic
19UMGIM74762
Single
Digital
15/08/2019

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)09/06/20181141
Robbery23/02/2019817
Fast16/03/2019881
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019628
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/20201111
Righteous02/05/2020383
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020402
Wishing Well18/07/20204113
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)15/08/2020474
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021911
Already Dead20/11/2021461
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201811182
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018123
Death Race For Love16/03/20193127
Legends Never Die18/07/2020272
 

Lil Tecca   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ran$om13/07/20191626
Never Left15/05/20211001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Love You Tecca07/09/20191341
Virgo World26/09/2020391
We Love You Tecca 204/09/2021601
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?