Lil Yachty feat. Juice Wrld - Yacht Club

Nummer

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:46Nuthin' 2 ProveQuality Control / Motown / Capitol
060257724055
Album
CD
09/11/2018

Lil Yachty   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Broccoli (D.R.A.M. feat. Lil Yachty)08/10/2016805
iSpy (Kyle feat. Lil Yachty)11/03/2017866
Young Dumb & Broke (Remix) (Khalid feat. Rae Sremmurd & Lil Yachty)02/09/20176312
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Teenage Emotions03/06/2017561
Lil Boat 217/03/2018252
Nuthin' 2 Prove27/10/2018641
 

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)09/06/20181141
Robbery23/02/2019817
Fast16/03/2019881
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019628
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/20201111
Righteous02/05/2020383
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020402
Wishing Well18/07/20204113
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)15/08/2020474
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021911
Already Dead20/11/2021461
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201811182
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018123
Death Race For Love16/03/20193127
Legends Never Die18/07/2020272
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?