Marshmello x Jonas Brothers - Leave Before You Love Me

Cover Marshmello x Jonas Brothers - Leave Before You Love Me
Digital
Joytime / Republic 21UMGIM44955

Charts

Binnenkomst:12/06/2021 (Positie 64)
Laatste week notering:25/09/2021 (Positie 34)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:3877 (932 Punten)
Airplay:05/06/2021 / Piek: 4 / Weken: 17
Single Tip:05/06/2021 / Piek: 10 / Weken: 1
In de landen:
at  Piek: 63 / Weken: 2
nl  Piek: 30 / Weken: 16
be  Piek: 32 / Weken: 12 (V)
  Piek: 7 / Weken: 13 (W)
pt  Piek: 93 / Weken: 10
au  Piek: 26 / Weken: 14

Tracks

21/05/2021
Digital Joytime / Republic 21UMGIM44955 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Leave Before You Love Me
  2:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:34Leave Before You Love MeJoytime / Republic
21UMGIM44955
Single
Digital
21/05/2021
2:34Hitzone 98Sony
19439901172
Compilatie
CD
02/07/2021
2:35The Dome - Summer 2021Polystar
060075394540
Compilatie
CD
09/07/2021
2:35Now That's What I Call Music! 109Now
CDNOW109
Compilatie
CD
23/07/2021
2:35Now That's What I Call Music! 79 [US]Legacy
19439881842
Compilatie
CD
06/08/2021

Jonas Brothers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
S.O.S14/06/2008812
Burnin' Up04/10/2008656
When You Look Me In The Eyes06/12/2008922
Sucker09/03/20191625
Only Human21/09/20193519
Like It's Christmas28/12/2019831
What A Man Gotta Do25/01/20203721
X (Jonas Brothers feat. Karol G)13/06/20202822
Leave Before You Love Me (Marshmello x Jonas Brothers)12/06/20213016
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonas Brothers28/06/2008651
A Little Bit Longer06/09/2008407
Music From The 3D Concert Experience28/02/2009931
Lines, Vines And Trying Times20/06/2009214
Happiness Begins15/06/2019825
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Concert Experience [DVD]26/09/20091010
 

Marshmello   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Silence (Marshmello feat. Khalid)26/08/20171131
Wolves (Selena Gomez x Marshmello)04/11/2017825
Friends (Marshmello & Anne-Marie)17/02/2018427
Everyday (Logic & Marshmello)17/03/2018642
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018543
Here With Me (Marshmello feat. Chvrches)30/03/20194213
Be Kind (Marshmello & Halsey)09/05/20203415
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Leave Before You Love Me (Marshmello x Jonas Brothers)12/06/20213016
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Joytime III13/07/2019731
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.94Marshmello x Jonas Brothers - Leave Before You Love Me (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Marshmello en Jonas Brothers sloegen de handen in elkaar voor een nummer dat zeker wel klaar klinkt om tot zomerhit uit te groeien.

Mark1984
*****
Vindt dit erg goed klinken!

timothy444
*
This is so hilariously bland for both of these artists

irelander
***
Not a sound I've been crying out for, and even then it's delivered in such a watered down and bland way. 2.5

bluezombie
****
!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?