OutKast feat. Big Gipp, Trina, Cool Breeze, Joi, Tamara & Whild Peach - Decatur Psalm

Nummer

Jaar:1996
Producer:Organized Noize
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58ATLiensLaFace
73008-26029-2
Album
CD
25/11/1996
3:58Original Album ClassicsArista / Legacy
88691901702
Album
CD
09/01/2012

Outkast   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosa Parks16/01/19992810
Ms. Jackson20/01/2001113
So Fresh, So Clean26/05/2001625
The Whole World (Outkast feat. Killer Mike)02/02/2002397
Hey Ya!01/11/20031533
The Way You Move (Outkast feat. Sleepy Brown)28/02/2004764
Roses28/08/20042510
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stankonia13/01/20012012
Speakerboxxx / The Love Below11/10/20031589
Idlewild26/08/2006325
 

Trina   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Big Gipp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Tamara   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Joi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Whild Peach   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Cool Breeze [US]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86OutKast feat. Big Gipp, Trina, Cool Breeze, Joi, Tamara & Whild Peach - Decatur Psalm (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?