Paul Anka & Anthea Anka & Barry Gibb - Yo te amo

Cover Paul Anka & Anthea Anka & Barry Gibb - Yo te amo
CD-Single Promo
CBS / Sony SAMPCS 4003 (mx)

Tracks

1996
Promo - CD-Single CBS / Sony SAMPCS 4003 [mx]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Yo te amo
4:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:40AmigosColumbia
CK-91110
Album
CD
1996
4:40Yo te amo [Promo]CBS / Sony
SAMPCS 4003
Single
CD-Single
1996

Barry Gibb   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'll Kiss Your Memory04/07/1970165
Guilty (Barbra Streisand & Barry Gibb)13/12/1980153
Shine Shine13/10/1984451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Now Voyager06/10/1984343
In The Now15/10/2016122
Greenfields: The Gibb Brothers Songbook - Vol. 1 (Barry Gibb & Friends)16/01/2021152
 

Paul Anka   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Diana02/11/1957126
I Love You, Baby01/02/1958518
Crazy Love06/09/195894
Lonely Boy03/10/1959226
Put Your Head On My Shoulder05/12/19591313
Tonight My Love, Tonight05/08/1961612
Dance On Little Girl16/09/1961412
Love Me Warm And Tender09/06/196266
Flashback24/11/1973244
(You're) Having My Baby19/10/1974145
Freedom For The World19/12/1987556
Having My Baby (Anita Meyer & Paul Anka)19/03/1988753
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Golden Songs11/04/1981315
Golden Hits [1987]28/11/1987671
Freedom For The World26/12/19875314
Rock Swings22/10/20053516
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rock Swings - Live At The Montreal Jazz Festival [DVD]06/05/2006121
 

Anthea Anka   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?