Selena Gomez - Music Feels Better

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10Stars Dance [Deluxe Edition]Hollywood
00500 8729667
Album
CD
19/07/2013

Selena Gomez   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come & Get It18/05/2013843
The Heart Wants What It Wants15/11/20145817
I Want You To Know (Zedd feat. Selena Gomez)14/03/20153417
Good For You (Selena Gomez feat. A$AP Rocky)04/07/20153128
Same Old Love17/10/20154220
Hands To Myself09/01/20163218
We Don't Talk Anymore (Charlie Puth feat. Selena Gomez)06/02/20161429
Kill Em With Kindness25/06/20163613
Trust Nobody (Cashmere Cat feat. Selena Gomez & Tory Lanez)26/11/2016861
It Ain't Me (Kygo & Selena Gomez)25/02/2017338
Bad Liar27/05/20174312
Fetish (Selena Gomez feat. Gucci Mane)22/07/2017497
Wolves (Selena Gomez x Marshmello)04/11/2017825
Back To You19/05/2018521
Taki Taki (DJ Snake feat. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B)06/10/2018326
I Can't Get Enough (Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez & J Balvin)09/03/2019864
Lose You To Love Me02/11/20191020
Look At Her Now02/11/2019781
Rare18/01/2020405
Feel Me29/02/2020901
Let Somebody Go (Coldplay x Selena Gomez)23/10/2021531
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kiss & Tell (Selena Gomez & The Scene)10/04/2010874
A Year Without Rain (Selena Gomez & The Scene)25/09/2010512
Stars Dance27/07/2013108
Revival17/10/2015645
Rare18/01/2020218
Revelación20/03/2021521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8Selena Gomez - Music Feels Better (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
der Song ist an sich nicht schlecht...aber leider passt er nicht ins Album, auch als Bonus Track nicht, sie wirkt auf dem ganzen Album erwachsen und dann kommt "Music Feels Better"...kindliche nummer^^ wie ich es gerne sage "drishiss" hahaha

alleyt1989
****
Enjoyable album closer. One of the better ones on here.

jaccok
*****
1 van de betere songs op t album :)

Snormobiel Beusichem
**
▒ Een matig "euh euh ooh" nummerke uit ½ juli 2013 van de nu inmiddels 22 jarige Amerikaanse actrice, zangeres en modeontwerpster: "Selena Marie Gomez" ☺!!!

Rootje
**
Ik word niet goed van deze slechte song.
Snel betere muziek luisteren om me beter te gaan voelen

muzieklover
****
Helemaal weer vergeten, echt niet meer mijn ding nu. Maar vind het niet slecht ofzo.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?