Snelle x Maan - Blijven slapen

Cover Snelle x Maan - Blijven slapen
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 / 8ball 8718521062293

Charts

Binnenkomst:06/03/2021 (Positie 2)
Laatste week notering:27/11/2021 (Positie 79)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:39
Positie aller tijden:181 (2875 Punten)
Airplay:06/03/2021 / Piek: 1 / Weken: 31
Radio NL:03/04/2021 / Piek: 1 / Weken: 26
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 39
be  Piek: 10 / Weken: 20 (V)

Tracks

26/02/2021
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 / 8ball 8718521062293 / EAN 8718521062293
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blijven slapen
  2:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50Blijven slapenRoq 'N Rolla / Cloud 9 / 8ball
8718521062293
Single
Digital
26/02/2021
2:50LarsRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521062378
Album
Digital
12/03/2021
2:52Hitzone 97Sony
194398843827
Compilatie
CD
30/04/2021
2:50MNM Big Hits 2021 Vol. 2Universal
539.441-9
Compilatie
CD
11/06/2021

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021139
Nee is nee (Bente & Maan)15/05/20211812
Niks is heilig21/08/20214010
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020652
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201044
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021139
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/2021137
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8Snelle x Maan - Blijven slapen (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Super schijf

Bearcat
***
Kan hier niet zoveel mee helaas

mariamg
*
is dit serieus bedoeld... echt erg dit

Rootje
***
Maan mag wel blijven slapen, maar als ze gaat zingen moet ze snel wegwezen.

vhmrecords
******
Top nummer niet voor niets zolang in de top 30 van radio nl hopelijk maken ze meer van zulke nummers samen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?