Stef Ekkel - Jammer dan

Cover Stef Ekkel - Jammer dan
Digital
Berk 1568485664 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Radio NL:12/06/2021 / Piek: 3 / Weken: 19
Single Tip:14/08/2021 / Piek: 4 / Weken: 10

Tracks

28/05/2021
Digital Berk 1568485664 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jammer dan
3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Jammer danBerk
1568485664
Single
Digital
28/05/2021

Stef Ekkel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Griekse melodie21/09/2002327
De tijd stond even stil11/10/2003528
'n Koffer vol met dromen...05/06/2004543
De woonboot15/07/20062918
Shanghai27/01/2007519
Dat zomerse gevoel30/06/20073810
Heija Heija29/09/2007405
Het stadje Kufstein12/01/2008258
Dans de laatste dans14/06/20083311
Laat de glazen nu maar klinken15/11/20083211
Sierra Madre14/02/20093112
Ik schrijf je naam30/05/2009319
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
Hopeloos05/06/20101611
Jij wil vrij zijn...28/08/2010356
Waarheen, waarvoor30/07/2011814
De blinde orgelman17/09/2011592
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
De zwerver van Amsterdam24/03/2012626
Dan ben ik weer thuis24/11/2012569
Die ene nacht met jou31/08/2013585
Adelita15/02/2014644
Liever te dik in de kist... (Stef Ekkel & René Karst)09/07/2016773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen uit, samen thuis11/08/2007416
Lekker gezellig21/02/2009598
Dit ben ik... Het beste van Stef Ekkel..03/07/20103116
Gezelligheid kent geen tijd15/10/2011543
Muziek is mijn leven22/03/2014245
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit ben ik... De beste videoclips van Stef Ekkel... [DVD]14/08/2010710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Stef Ekkel - Jammer dan (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Topschijf van Stef
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?