The Kid Laroi & Miley Cyrus - Without You (Miley Cyrus Remix)

Cover The Kid Laroi & Miley Cyrus - Without You (Miley Cyrus Remix)
Digital Explicit
Columbia 886449216574
Cover The Kid Laroi & Miley Cyrus - Without You (Miley Cyrus Remix)
Digital
Columbia 886449216581

Charts

In de landen:
es  Piek: 59 / Weken: 3

Tracks

30/04/2021
Explicit - Digital Columbia 886449216574 (Sony) / EAN 0886449216574
Toon detailsAlles beluisteren
1.Without You (Miley Cyrus Remix)
  2:41
   
30/04/2021
Digital Columbia 886449216581 (Sony) / EAN 0886449216581
Toon detailsAlles beluisteren
1.Without You (Miley Cyrus Remix)
  2:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:41Without You (Miley Cyrus Remix) [Explicit]Columbia
886449216574
Single
Digital
30/04/2021
2:41Without You (Miley Cyrus Remix)Columbia
886449216581
Single
Digital
30/04/2021
2:41KuschelRock 35Nitron
19439914732
Compilatie
CD
24/09/2021

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
Midnight Sky22/08/20202324
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
Angels Like You10/04/20215111
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
The Time Of Our Lives22/08/2020666
Plastic Hearts05/12/2020934
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

The Kid Laroi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Done05/12/2020806
Without You12/12/2020236
Stay (The Kid Laroi / Justin Bieber)17/07/2021114
Not Sober (The Kid Laroi feat. Polo G & Stunna Gambino)31/07/2021981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
F*ck Love01/08/2020153
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62The Kid Laroi & Miley Cyrus - Without You (Miley Cyrus Remix) (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Without You, het nummer waarmee The Kid Laroi een dikke hit scoorde, vond ik wel in orde en ook over deze nieuwe versie heb ik datzelfde gevoel.

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?